Contacteer ons

Over ons

Over ons

Na een carrière van 20 jaar als automechanicus besliste Davy, zelf een gepassioneerd fietser met een aantal bekende beklimmingen zoals Mont Ventoux, Stelvio, Alpe D’Huez, … op zijn palmares, om zijn loopbaan een nieuwe wending te geven en van zijn passie zijn beroep te maken. Hij schoolde zich in avondonderwijs om tot fietshersteller en richtte Fixeur Pedaleur op. Zijn passie voor de fiets gecombineerd met zijn technische achtergrond en uitgebreide productkennis zorgen ervoor dat je steeds kan rekenen op een kwalitatieve dienstverlening en advies op maat.

Fixeur Pedaleur staat in voor verkoop, herstelling en onderhoud van alle soorten fietsen: racefietsen, mountainbikes, e-bikes en kinder- en stadsfietsen en dat allemaal zowel voor dames als heren! Met kwalitatieve onderdelen aan faire prijzen zal elke herstelling aan uw fiets uitgevoerd worden. Van ketting tot lagers, over afstelling en nog veel meer!

Ook voor de aankoop van uw nieuwe fiets van ENDORF, MMR, Superior, BESV, en Flanders kunt u bij Davy terecht. Evenals voor allerhande fietsonderdelen, accessoires en fietsreinigingsproducten. Daarnaast is Fixeur Pedaleur officiële verdeler van Cuore Wheels, handgemaakte carbon wielen voor koersfiets en mountainbike in diverse uitvoeringen en hoogtes. Cuore Wheels staat voor duurzaamheid, beleving en service maar is er ook voor ieders budget. Op elke set Cuore Wheels is levenslange garantie op spaakbreuk en 5 jaar garantie op de naven en velgen.